LID WORDEN

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij onze club, dames, heren van iedere leeftijd en met verschillende capaciteiten. Misschien dat je nu ook al regelmatig fietst en je net wat extra stimulans zoekt om wat vaker te gaan fietsen. Of je wilt graag gezellig in een groep fietsen. Op zondagochtend vind je altijd wel leden die willen fietsen. In de periode van begin maart tot en met eind oktober hebben we elke maandagavond (dames), dinsdagavond (heren) en zondagochtend een tocht op het programma staan. Onze begeleiders zorgen er voor dat je op de mooiste plekken in het Limburgse (Nederland en Belgie) komt. Verder wordt er onderling op woensdagen en zaterdagen los van de vereniging wat ritjes georganiseerd, in de winter gaan een aantal op de MTB de bossen in. Dus als je interesse hebt in een club met verschillende gezellige teams met verschillende trainingsintensiteiten, ben je bij FC Den Duiker aan het juiste adres.

Schrijf je in voor een rit

Voordat je lid wordt kun je een aantal keren meefietsen om met de groep en onze manier van fietsen kennis te maken. Deze kan je dus gratis, vrijblijvend en gezellig meefietsen.

wekelijkse ritten

Binnen de club hebben we twee fietsgroepen; een dames en heren groep. Binnen deze twee teams onderscheiden we nog twee verschillende niveaus met elk met een eigen snelheid en afstand. Hierdoor is er voor iedereen wel een groep die hem/haar aanstaat.

aangesloten bij NTFU

Als lid ontvang je korting op toertochten georganiseerd door verenigingen aangesloten bij NTFU. Je ontvangt het Fietssportmagazine 6 keer per jaar. Daarnaast ben je standaard verzekerd tot een schade van € 1.000,-. Persoonlijke eigendommen zijn verzekerd tot € 350.

volgbus

Op al onze ritten door het Limburgse Heuvelland worden wij gevolgd door onze volgbus. 

In de bus hebben we reservewielen zodat bij een lekke band binnen enkele minuten het wiel gewisseld is, natuurlijk hebben we gereedschap voor kleine reparaties.

A TEAM

B TEAM

C TEAM

Deze groep bestaat uit een 6 tot 8 tal snelle fietsers, met een gemiddelde snelheid van 28 tot 30.

Deze groep bestaat uit een 30 - 35 fietsers, met een gemiddelde snelheid van 25 tot 28 km per uur.

Dit gemeleerde gezelschap is met 5 tot 20 fietsers en rijden tot 25 km per uur.

28 - 30 km/u

snelle leden

25 - 28 km/u

recreatief en gezellig

22 - 25 km/u

vooral gezellig